GDPR !

Happy Consulting efterlever de databeskyttelsesregler, der er fastlagt af EU i den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR). Nedenfor kan du se, hvilke personoplysninger vi håndterer, hvor vi har fået oplysningerne fra, og hvem der har adgang til dem.

 

Som kunde hos Happy Consulting gemmer vi information og kontaktoplysninger om din virksomhed/den virksomhed, du er ansat i, og dine personlige kontaktoplysninger som dit fornavn, efternavn, telefonnummer, titel og e-mailadresse. Vi distribuerer information, tilbud og andre digitale dokumenter til den emailadresse, du har angivet, at vi skulle registrere.

 

Du bedes kontakte os, hvis du ønsker, at vi straks sletter dine kontaktoplysninger fra vores registre, for eksempel hvis din ansættelse er ophørt. Vi sletter alle personlige kontaktoplysninger fra vores interne systemer i henhold til vores fastlagte procedure. Vi arbejder også løbende på at minimere opbevaringstiden, hvilket betyder, at vi rutinemæssigt sletter unødvendige data og ikke gemmer personoplysninger længere end nødvendigt ud fra en interesseafvejning.

 

Alle oplysninger om dig har vi fået af dig, din arbejdsgiver eller tredjeparter, som håndterer oplysninger fra offentlige aktieselskaber. Vi får disse oplysninger via aftaler, breve, filoverførsler eller internettet.

 

Happy Consulting leverer personoplysninger til relevante kontaktpersoner internt. Happy Consulting hverken sælger eller deler dine kontaktoplysninger med andre.

web_konsulent_øko.png

© 2020 by Happy Consulting