© 2020 by Happy Consulting

 +45 91 91 73 91

Fra tyndplade

Det konkrete projekt omhandler kostoptimering af eksisterende produkt, hvor DACS går fra valsede og bukkede stålplader til sprøjtestøbt plastemne i PP.

Isoleret set kan produktet ikke bære den investering, der er forbundet med udviklingen. Værktøjsomkostningen er stor i forhold til omsætningen på produktet.

Derfor har vi arbejdet meget med synergieffekten mellem dette produkt og vores øvrige produkter, og det er med hjælp fra Happy Consulting lykkedes os at udvikle en hel serie af produkter omkring denne nyinvestering.

 

Synergieffekten gør, at vi med ganske få nye komponenter står med en række produkter, som totalt set giver os en høj omsætning og et bredere og mere attraktivt produktsortiment. Derved går udviklingsarbejdet fra at være en tvivlsom investering til at være en super-god investering.

Happy har været en meget væsentlig hjælp for os. Happy Consulting fleksibilitet, venlighed og professionalisme har gjort udviklingsarbejdet til en fornøjelse, og når man er glad, går tingene bare meget nemmere og hurtigere.

til plastemne

DACS logo.png

Jens Dybdahl - Ejer, CTO

Citat: 
Jeg samarbejder med jer, fordi I ér Happy allesammen. Det er en fornøjelse at have jeres konsulenter i huset.

Konsulenten, som vi har brugt på det seneste, er rolig og solid og lader sig ikke gå på af vores mange svinkeærinder. Han holder sig på sporet og får virkelig noget fra hånden – og så har han en håndværksmæssig baggrund, hvilket der er stor respekt for her i huset. Han ved, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der er rent tankespind.

Transportabel - Radarstation

Det konkrete projekt omhandler Design, Enginering samt første funktionelle prototype til EU Horizon 2020 

Nordic Radar Solutions, har udviklet et uafhængigt radarsystem til objektdetektering og realtidstrusler i lufthavne og deres omgivelser. Konceptet er kaldt Foreign Object Debris, Drone and Bird-Aircraft Strike Avoidance, også kendt som FODBASA.

Happy Consulting har designet, udviklet samt frembragt første funktionelle prototype af containerløsningen, som skal sikre at Nordic Radar Solutions nyudviklet radar kan blive testet på forskellige lokationer. 

Containeren indeholder en unik elevatorfunktion, så radarmodulet kan være beskyttet ved transport og hurtigt pakkes ned ved voldsomt vejr. Containeren indholder også et arbejdsrum.

Løsningen er 100% automatiseret og kan håndteres remote.

NRS_logo_web_tvaerformat.png

Skaber øget sikkerhed

I løbet af et år, sker der typisk 200-250 rapporterede sammenstød med fugle og vildt, kaldt birdstrikes i danske lufthavne. Nordic Radar Solution løser dette problem med deres teknologi, der scanner lufthavnen kontinuerligt. Denne metode fjerner risiko for menneskelige fejl og problemer med dårligt sigtbarhed. Det gør også, at køretøjspatruljer til periodisk inspektion af landingsbaner ikke længere behøves,og kollisioner mellem fly og fremmedlegemer i lufthavnen kan undgås med denne teknologi. 

Højteknologisk overvågning af start- og landingsbaner
Nordic Radar Solutions’ system er baseret på radarsensorer med højopløsnings-kameraer. Radarens vigtigste funktion er, at overvåge og scanne start- og landingsbaner for fremmedlegemer. Det kunne f.eks. være fugle og droner, der kunne skabe en sikkerhedsrisiko.

lapee1.png
Credit: TV2 Lorry, Anders Fisker

Det konkrete projekt omhandler komplet R&D af VERDENS FØRSTE KVINDELIGE URINAL

Alexander Egebjerg og Gina Périer, to arkitektstuderende fra København, har over en årrække identificeret problemet med at piger/kvinder ikke havde samme muligheder for at urinere som mænd ved større arrangementer. Mændende har i mange år haft det klassiske plastik urinal, hvor i mod kvinderne må stå i lange køer ved toiletvogne.

 

Happy Consulting møder Alexander & Gina i 2018 efter de har stiftet Lapee ApS, udviklet ideen om et mobilt urinal til kvinder og er klar til udviklingsfasen. Lapee har på dette tidspunkt det grundlæggende design på plads, men mangler en partner der kan engineer produktet til endelig produktion.


Happy Consulting blev valgt til at forestå hele udviklingsforløbet Design, Engineering og Produktion i DK.


Lapee blev lanceret på Distiortion 2019.

Gina Périer/Alexander Egebjerg - Co Owner Lapee ApS


 

Kunder og Samarbejdspartnere

Flere af vores kunder er underlagt fortrolighed omkring deres samarbejdspartnere - derfor kan vi ikke vise dem her. Nedenfor præsenteres således kun et udsnit af vores kundegruppe. 
NRS_logo_web_tvaerformat.png